Rudeudskiftning og stenslagsreparation

Ruderammen renses for gammel lim. Evt. rustskader repareres og forsegles for at undgå senere utætheder og yderligere rustskader.

For at undgå utætheder, er det vigtigt, at rudelimen ligger i en lige tyk pølse hele vejen rundt. Derfor påføres rudelimen med en trykluftpistol, som sikrer det ensartet tryk

Instrumentbordet afdækkes for at undgå skader fra glasskår og brug af værktøj. Limen ligger nu i en pæn pølse hele vejen rundt, og ruden er klar til at blive lagt i.

Ruden styres på plads i den endnu ikke hærdede lim. Arbejdet skal være i orden i første forsøg. Bagefter er der ingen vej tilbage.

Lister langs siderne sættes på plads

Rudelimen skal hærde i ca. 2 timer ved stuetemperatur. Tapen sikrer at ruden ikke skrider i den uhærdede lim

Øvrige afdækningslister monteres

Afdækning omkring viskere monteres, og så mangler der kun at pudse ruden.

Udskiftning af en forrude er ikke bare lige. I moderne biler er forruden en vigtig del af bilens karosseri. Derfor er det vigtigt at rudeskift sker på en fagmæssig korrekt måde.
Er det en lidt ældre bil, er der ofte rustangreb i ruderammen.
For at undgå yderligere rustangreb og kommende utætheder, er det vigtigt, at evt. rust bliver repareret før den nye rude monteres.
Derfor er din mekaniker den bedste til at skifte ruder. Han har nemlig værktøjet til at udbedre rustskader før ruden skiftes.

Reparation af stenslag
Har din forrude fået et stenslag, er det en god ide, hurtigst muligt at sætte et stykke klart tape hen over stenslaget.

Vi reparerer stenslag og mindre revner i forruder med avanceret teknik, som i de fleste tilfælde får revner efter stenslag til at forsvinde så meget, at bilen kan synes, selv om stenslaget ligger i synsfeltet.

Og det holder! - Et stenslag eller revne, der er repareret fagmæssig korrekt, giver sig aldrig til at løbe nogen steder.

Bestilling af tid:  4016 0703

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 13:34

Ualmindelig venlig betjening, alt i top - selvfølgelig også udførelsen af det forestående arbejde Professionel arbejde

...
24.07 | 09:28

Jeppe S.
Peugeot 207 2018
På kort tid var bilen fikset i en god stand at vi uden problemer kunne køre frem til stockholm og tilbage til DK, uden noget besvær.

...
21.07 | 14:29

* * * * * * 6 stjernet el. Mer Det- mest ærlige og rare menneske. Super til At forklare og tage tingene. Fantastisk billige priser. Havde mest lyst til at gi det dobbelte. Tak- for du findes

...
04.06 | 08:54

Peugeot 206 2001
Super godt forløb. Har intet at sætte en finger på. Min bil blev lavet på ingen tid og alt var nemt og lige til!

...
Du kan lide denne side