Specielværktøj

Batteriafbryder som frakobler strømmen i stedet for at tag en batteripol af. Med anvendelse af dette lille stykke specialværktøj undgår man efterfølgende at skulle indstille radio, navigation og ur. Radioen skal kodes efter at strømmen har været afbrudt. Det undgår man med dette stykke værktøj.

Specialtoppe med mange anvendelsesmuligheder. Skal bruges hvis der skal skiftes ABS-føler på VW, Audi, Skoda og Seat. Toppene tager alt fra firkant, sekskant til specielle møtrikker og bolte. Bifabrikkerne er flinke til at finde på løsninger, der fordrer endnu mere specialværktøj. Hos JM Auto råder vi over havd der skal bruges.

JM Auto benytter sig af avanceret udstyr til udmåling sporing, styretøj og undervogn. Direkte opkobling til Internettet og Bluetooth er det mest avancerede i dag, og sikrer at alle data er af nyeste slags.

Hjulenhederne står i Bluetooth-forbindelse med den Internetopkoblede styretøjscomputer. Her går mekanikeren ikke og falder i ledningerne.

JM Auto benytter sig af avanceret BOSCH testudstyr. Også her er opkobling til Internettet kundens garanti for de seneste data er til rådighed.

Når der komme en ny bilmodel på markedet, følger der ofte specialværktøj med for mange tusinde kroner. Spørg en autoriseret forhandler om, for hvor mange 100.000 kroner specialværktøj han har liggende, som han aldrig får brug for.
Han bliver noget bleg, når han tænker på de store regninger.

Dit frie værksted kan selvfølgelig ikke undvære specialværktøj.
Derfor råder JM Auto over en større mængde værktøj.
Nogle af de mere specielle viser vi nedenfor.

Avancerede reparationer som f. eks. tandremskift kræver specielværktøj til en nøjagtig indstilling af remhjulene i forhold til hinanden.
Står tandhjulene blot een tand forkert, medfører det dårlig motorgang, og i værste tilfælde motorhaveri.

Derfor er det nødvendigt, at dit værksted har det nødvendige værktøj, for at kunne lave de avancerede reparationer. 

Bestilling af tid:  4016 0703

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 08:54

Peugeot 206 2001
Super godt forløb. Har intet at sætte en finger på. Min bil blev lavet på ingen tid og alt var nemt og lige til!

...
04.06 | 08:43

Velkommen hos JM Auto EN BIL MEKANIKER – DER LÆGGER VÆGT PÅ KVALITET OG SERVICE Hos JM Auto yder vi vores bedste for at give dig en god service, høj kvalitet af udført arbejde. ‎Vi sætter en ære i at udføre et godt og reelt stykke arbejde til tiden!

...
27.02 | 09:23

Jens Anker
Positiv: Professionalisme, Værdi
Det er næsten for nemt og overskueligt at finde det optimale værksted i nærheden - og få et tilbud der er til at forstå. Komplet med pris på reservedele og arbejdstimer samt relevante kundevurderinger samlet i

...
25.02 | 11:57

Meget venlig modtagelse og meget venlig service ved afhentning. Bilen kører som smurt efterfølgen...

...
Du kan lide denne side