Specielværktøj

Batteriafbryder som frakobler strømmen i stedet for at tag en batteripol af. Med anvendelse af dette lille stykke specialværktøj undgår man efterfølgende at skulle indstille radio, navigation og ur. Radioen skal kodes efter at strømmen har været afbrudt. Det undgår man med dette stykke værktøj.

Specialtoppe med mange anvendelsesmuligheder. Skal bruges hvis der skal skiftes ABS-føler på VW, Audi, Skoda og Seat. Toppene tager alt fra firkant, sekskant til specielle møtrikker og bolte. Bifabrikkerne er flinke til at finde på løsninger, der fordrer endnu mere specialværktøj. Hos JM Auto råder vi over havd der skal bruges.

JM Auto benytter sig af avanceret udstyr til udmåling sporing, styretøj og undervogn. Direkte opkobling til Internettet og Bluetooth er det mest avancerede i dag, og sikrer at alle data er af nyeste slags.

Hjulenhederne står i Bluetooth-forbindelse med den Internetopkoblede styretøjscomputer. Her går mekanikeren ikke og falder i ledningerne.

JM Auto benytter sig af avanceret BOSCH testudstyr. Også her er opkobling til Internettet kundens garanti for de seneste data er til rådighed.

Når der komme en ny bilmodel på markedet, følger der ofte specialværktøj med for mange tusinde kroner. Spørg en autoriseret forhandler om, for hvor mange 100.000 kroner specialværktøj han har liggende, som han aldrig får brug for.
Han bliver noget bleg, når han tænker på de store regninger.

Dit frie værksted kan selvfølgelig ikke undvære specialværktøj.
Derfor råder JM Auto over en større mængde værktøj.
Nogle af de mere specielle viser vi nedenfor.

Avancerede reparationer som f. eks. tandremskift kræver specielværktøj til en nøjagtig indstilling af remhjulene i forhold til hinanden.
Står tandhjulene blot een tand forkert, medfører det dårlig motorgang, og i værste tilfælde motorhaveri.

Derfor er det nødvendigt, at dit værksted har det nødvendige værktøj, for at kunne lave de avancerede reparationer. 

Bestilling af tid:  4016 0703

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 13:34

Ualmindelig venlig betjening, alt i top - selvfølgelig også udførelsen af det forestående arbejde Professionel arbejde

...
24.07 | 09:28

Jeppe S.
Peugeot 207 2018
På kort tid var bilen fikset i en god stand at vi uden problemer kunne køre frem til stockholm og tilbage til DK, uden noget besvær.

...
21.07 | 14:29

* * * * * * 6 stjernet el. Mer Det- mest ærlige og rare menneske. Super til At forklare og tage tingene. Fantastisk billige priser. Havde mest lyst til at gi det dobbelte. Tak- for du findes

...
04.06 | 08:54

Peugeot 206 2001
Super godt forløb. Har intet at sætte en finger på. Min bil blev lavet på ingen tid og alt var nemt og lige til!

...
Du kan lide denne side